Index artisti straini
New Age
World/Traditional
Soundtrack
Electronic
Underground
Istorie/Genuri
Linkuri
Guestbook
Contact
[articole noi]
 21.09 new age(1)
Miscarea new age = muzica new age?
[tech info]
Cum sa concepi coperta unui CD?
CD-urile nu doar pentru muzica (DVD)
A doua fata a muzicii
Pirateria in Romania
Cum sa-ti promovezi muzica la radio
Demo-ul: cum sa iti lansezi muzica pe piata
[formular]
Pentru a ajuta la imbunatatirea site-lui, completati formularul urmator si puteti castiga in fiecare luna cate un cd. Apasati aici.Cauta: Concurs!!! 5.03.2004
  dj radhoo ..//home

Rhadoo s-a nascut pe 14 octombrie 1975, in Galati. Acesta este si orasul care ii va cunoaste primul stilul sau muzical. Ajuns DJ "in mod cu totul accidental", desi isi dorea foarte mult treaba asta, Rhadoo (impreuna cu cativa prieteni, pasionati de electronica si de muzica) amesteca scoala (pe atunci era elev in ultimii ani de liceu), cu distractia. Insa nu ajunge, ca mai toata lumea, sa zburde pe ritmurile impuse de altii, ci se hotareste sa devina el acela care va dicta pentru restul lumii ce sa danseze...Ia un restaurant "de moda veche, comunista" si il transforma in cea mai vizitata discoteca a Galatiului anului 1994. Piesele pe care le folosea in playlist, spune el, "nu le mai mixa nimeni altcineva, insa curios era ca lumea se strangea si dansa".Hardcore, alternative, muzica mijlocului deceniului trecut.Adica Prodigy sau Beastie Boys, pe intelesul tuturor.

Ajuns in Bucuresti, tot in mod accidental, ajunge sa mixeze pentru fanii Club A, unul dintre primele cluburi din Bucuresti.Tot impreuna cu niste prieteni, Rhadoo reuseste sa mixeze pentru prima data efectiv de pe vinil, genurile muzicale folosite nefiind departe de muzica folosita in Galati. U2 sau Depeche Mode, sau chiar INXS, nu a scapat nici o piesa pe care o considera potrivite "zbenguielii". Ajunge apoi in The Office, poate primul club serios in care a pus muzica. Cum deja curentul muzical house era la moda, Rhadoo face trecerea spre acest stil. Participa la after-hours la primul club Zerillo's (cel de pe Bd. 1 Mai), cam in acelasi timp devenind dj rezident la Karma, cel mai tare club de gen din Bucuresti. Fiind insa "cel mai mic dintre toti", dupa cum marturiseste, nu avea cum sa se afirme decat daca putea sa mixeze. Nefiind vorba de concurenta intre dj, Rhadoo alege sa mixeze in serile-noptile de joi, transformand petrecerile in reusite totale (nu au fost putine petrecerile de joi cand era mai plin in club ca sambata noaptea).Mixeaza si la mare, la Karma Neptun, inca de la deschidere.

In 1999 participa, alaturi de Rosario Internullo, la Love Parade (Berlin, Germania). Uimit de gradul de civilizatie si de multimea de oameni (1.500.000 de oameni la fiecare editie), Rhadoo si-a realizat prima parte a obiectivelor propuse.Vara anului 2001 era "cat p-aci" sa isi realizeze si obiectivul nr. 2, anume sa mixeze la Ibiza, fiind invitat ca rezident de un club de prima mana. Din pacate, din cauza unor probleme, Rhadoo nu a mai plecat, ramanand "la post" in Romania. Unde insa nu a ratat nimic.
Petrecerile Zero din Studio Martin, afterhours la MCM Cafe, Karma de 1 mai 2001 din Neptun, Dj Gathering la Cluj, Sarbatoarea Muzicii Kaiser la Arad, toate s-au bucurat de serviciile lui Dj Rhadoo la consola.

Vreo 6 luni s-a ocupat si de DV8, fiind si rezident acolo, dupa care a acceptat rezidentiatul The Mission. Editie dupa editie, Rhadoo a incantat asistenta, mixand alaturi de Dj Tandu, Dj Moguai sau Dj Pulsedriver, nefiind insa deloc mai prejos.
Si pentru ca era si normal, a iesit si afara, in afara de Love Parade, mixand in clubul Lifka din Iugoslavia. Si urmeaza petreceri in Home @ Budapesta, Sing Sing @ Sziget, ca si cluburi din Bulgaria, in Varna si Sofia.
In timpul liber asculta atat muzica pe care o va folosi in program, dar si piese pe care este sigur ca nu le va folosi niciodata. "In pat merge sa asculti chill-out sau alternative, de exemplu", spune Rhadoo, fiind insa constient ca poate gasi piese noi mai usor asa.
Se pregateste de un program muzical la ProFm, si a ales noaptea de miercuri pentru emisiune. "Mi se pare o prostie", zice Rhadoo, "sa dai pe post emisiuni de acest gen in week-end cand toata lumea e afara"...Si are dreptate, zicem noi...
Este nemultumit ca artistii de muzica house din Romania nu stiu sa isi promoveze piesele. Adica, cel mai bun canal de promovare, clubul, si implicit dj-ul, nu primesc muzica noua de la cei interesati sa isi vanda piesele.

Cel mai bine s-a simtit la The Mission, despre care spune ca este singurul eveniment organizat profesionist din Romania, si in vara anului 2001 in La Mania din Mamaia.Are o parere excelenta despre acest club, considerandu-l cel mai tare din estul Europei.
Unul dintre cele mai tari momente din viata lui s-a petrecut in vara aceluiasi an, cand a plecat in Iugoslavia, undeva la granita cu Austria, unde a mixat vineri. Imediat, cu masina, a plecat spre mare, pentru ca trebuia sa participe la un open-air organizat de Connex in Mamaia sambata.De acolo, iar cu masina, a plecat spre Bucuresti, unde a mixat, in aceasi seara, la MCM Cafe, la programul de afterhours.
Insa ii place enorm ce face, si va continua sa fie dj, cel putin pana cand isi va vedea implinite toate obiectivele pe care si le-a propus.In afara de Ibiza, unde suntem siguri ca va merge vara viitoare, si-a propus sa puna muzica in Londra, anume in Fabric sau in Home, "pentru ca sunt cele mai tari cluburi din lume", afirma Dj Rhadoo...

.:home .:artisti romani .:interviuri .:discografii .:cdreview
© Copyright www.electrosound.ro 2002