Index artisti straini
New Age
World/Traditional
Soundtrack
Electronic
Underground
Istorie/Genuri
Linkuri
Guestbook
Contact
[articole noi]
 21.09 new age(1)
Miscarea new age = muzica new age?
[tech info]
Cum sa concepi coperta unui CD?
CD-urile nu doar pentru muzica (DVD)
A doua fata a muzicii
Pirateria in Romania
Cum sa-ti promovezi muzica la radio
Demo-ul: cum sa iti lansezi muzica pe piata
[formular]
Pentru a ajuta la imbunatatirea site-lui, completati formularul urmator si puteti castiga in fiecare luna cate un cd. Apasati aici.Cauta: Concurs!!! 5.03.2004
  dj horace dan d ..//home

Horace Dan D. s-a nascut pe 28 septembrie 1974 in Cluj-Napoca, unde activeaza si astazi ca dj. De profesie inginer in telecomunicatii, Horace urmeaza in prezent studiile Scolii Academice Postuniversitare din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (specialitatea Management). A realizat in premiera pentru Transilvania o emisiune techno, aceasta fiind a doua din Romania. Emisiunea se numea Techno Vibe si era realizata la Radio Sonic Cluj in perioada iulie 1995 - august 1997. In perioada octombrie 1997 -aprilie 1998 a realizat o noua emisiune de electronic underground (Rave Vision) la Uniplus Radio Cluj. In lunile noiembrie - decembrie 2001 a realizat emisiune "Club Ibiza" la ImpulsRadio Cluj. Aici s-a realizat pentru prima data in Romania un live mix pe turn-tables! Din pacate postul de radio a avut probleme financiare iar emisiunile specializate au fost desfintate.

A debutat ca dj in decembrie 1995 la Rave Time Party organizat in Student Club din Cluj-Napoca. Cariera sa a urmat o linie ascendenta in fiecare an, fiind invitat la din ce in ce mai multe evenimente de gen din Romania.A mixat alaturi de majoritatea dj-ilor din Romania, dar si alaturi de invitati straini, dintre care amintim pe Dj Kuhl, Dj Sylvie, Pauli Steinbach, Norman Austin, Dj Vini, Dj Alex Bau, Dj Dusan, Dj Surprise sau Single File.
A participat la majoritatea covarsitoare a evenimentelor organizate in Ardeal, de la Mega Rave sau Rave Family Open Air, pana la Transilvanian Summit sau Dj's Gathering.Popularitatea sa in randul ardelenilor l-a adus si in Bucuresti, unde e mixat la Web Club, dar si la deschiderea oficiala a clubului Oxxo din Mamaia (2001).A mai participat la Undergroove Nights si Ibiza Summer Groove, ambele evenimente organizate in timpul verii de Ciuc Premium.

Din octombrie 1998 este redactor muzical al paginilor Rave & Club din cadrul revistei Popcorn Romania.
Este un dj versatil, stilurile pe care le imbratiseaza atingand cam toate gusturile in materie :
techno (detroit, tribal), house (progressive, UK), trance (goa).
Initiator si membru fondator (0001) al A.S.C. Cluj Raving Society (16.04.1996), intiator si organizator al festivalelor CRS Mega Rave, Rave Family Open Air si Transilvanian Summit, initator si organizator al seriei de evenimente Dj's Gathering.

Ca dj, are urmatoarele productii :
22.11.1997 non-stop mix Elevator 1
03.07.1999 non-stop mix The Club Vibes Connection
iulie 2001 non-stop mix Horace Dan D. in the mix live 1 / 2001
S-a implicat in mai multe productii solo, dintre care amintim doar Inside Out (03.07.1999) de pe compilatia RFOA 3 - The Sound of Nature, Delahoya 2000.

.:home .:artisti romani .:interviuri .:discografii .:cdreview
© Copyright www.electrosound.ro 2002