Index artisti straini
New Age
World/Traditional
Soundtrack
Electronic
Underground
Istorie/Genuri
Linkuri
Guestbook
Contact
[articole noi]
 21.09 new age(1)
Miscarea new age = muzica new age?
[tech info]
Cum sa concepi coperta unui CD?
CD-urile nu doar pentru muzica (DVD)
A doua fata a muzicii
Pirateria in Romania
Cum sa-ti promovezi muzica la radio
Demo-ul: cum sa iti lansezi muzica pe piata
[formular]
Pentru a ajuta la imbunatatirea site-lui, completati formularul urmator si puteti castiga in fiecare luna cate un cd. Apasati aici.Cauta: Concurs!!! 5.03.2004
  comitetul central ..//home

Componenta :
dERMON - programare, mastering, editare audio
AMO - programare, sinteza sunet, editare

Fac muzica de aproximativ 5 ani, s-au reunit in actuala componenta in 1999. Debutul s-a produs sub numele de floodGate ulterior transformandu-se in Comitetul Central.

De 4 ani de zile sunt organizatori ai unui festival multimedia de amploare nationala, Dracula Party, organizat in Brasov - cca. 1500 participanti, 170 de calculatoare conectate, competitii de efecte speciale, muzica, grafica digitala.

Au obtinut in cadrul concursului Klub-Bizzar organizat de catre ATOMIC TV locul 3 cu piesa "A chat with Satan", precum si titlul de cea mai buna piesa drum&bass.

Sunt promotori ai curentelor drum&bass, breakbeat, bigbeat, club/house sustinand concerte atat in Piata Revolutiei cu ocazia lansarii postului de televiziune MCM Romania, cat si in cluburi ca Web Club (impreuna cu NSK, la editia aniversara a "Undergroove Nights"), Club "A" etc.

Se afla sub contract cu Transglobal Media / E.M.I. si au in pregatire un single pentru radio, numit "Urmeaza-ma!", o piesa house cu tenta comerciala.

.:home .:artisti romani .:interviuri .:discografii .:cdreview
© Copyright www.electrosound.ro 2002